Heb je besloten dat je toe bent aan een pauze en wil je graag een paar daagjes weg? Dan is dit artikel geschreven voor jou. Hier lees je namelijk de beste tips voor een last minute vakantie Nederland en ontdek je wat de leukste bestemmingen zijn voor een last minute weekendje weg in eigen land. Wil je inspiratie opdoen voor jouw last minute weekendje of weekje weg? Lees dan snel verder voor de beste tips.

 

De beste tips voor een last minute weekendje weg in Nederland

Wil je er last minute een weekendje op uit in eigen land? Dan zijn er in Nederland tal van leuke bestemmingen voor jouw weekendtrip. Wat denk je bijvoorbeeld van een bezoek aan een leuke stad als Rotterdam of Utrecht? Verblijf in één van de comfortabele en centraal gelegen hotels Rotterdam of in Utrecht en wandel zo vanaf het ontbijt het bruisende centrum in. In deze steden kun je tal van leuke dingen ondernemen. Niet alleen kun je er goed winkelen en heerlijk eten en drinken, maar er zijn ook veel mooie bezienswaardigheden. Kies je voor een last minute weekendje Rotterdam? Bezoek in deze stad dan absoluut de Euromast en geniet op 100 meter hoogte van een bijzonder uitzicht over de stad. Geen last van angst? Ook abseilen (onder begeleiding) is mogelijk bij de Euromast. Natuurlijk kunnen het Museumpark, de Erasmusbrug en de Markthal niet ontbreken aan je to see list. 

 

De beste tips voor een last minute weekje weg in Nederland

Wil je liever een weekje weg? Boek dan gemakkelijk online een last minute vakantie Nederland. Je kunt hierbij kiezen voor een verblijf in één van de grotere steden die ons land rijk is, maar vergeet ook zeker niet de prachtige natuurgebieden buiten de randstad. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Veluwe, kom tot rust in het Drentse natuur landschap of ontdek de bruisende studentenstad Groningen. Ook in het zuiden van ons land zijn er tal van mooie plekken die perfect geschikt zijn voor een vakantie. Wat denk je van een strandvakantie in het mooie Zeeland (dan kun je ook gelijk eens een bezoekje brengen aan Zoutelande), een vakantie vol met shoppen, ontspannen en culinair genieten in het mooie Limburg, of bezoek Noord-Brabant en ontdek bijvoorbeeld al het moois dat ‘lichtstad’ Eindhoven te bieden heeft. 

 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter