Ben je op zoek naar iets wat je pak helemaal compleet maakt? Zoiets als de kers op de taart? Wanneer je een belangrijk etentje of gelegenheid hebt, wil je er natuurlijk altijd op je best uitzien. Bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek. De kleding die je meestal aanhebt geeft al een eerste indruk over wie jij bent en waar je van houdt. Ben je namelijk iemand die ervan houdt om iedere dag er op zijn best uit te zien, straalt dit zelfvertrouwen, rijkdom en macht uit. Ook wanneer je strepen draagt, geeft dit vaak af dat je een creatief persoon bent. Wil je weten hoe je jouw chique outfit compleet kan maken? Lees dan verder.

Stropdassen of vlinderdassen?

Vaak als je een pak draagt, kunnen de stropdassen niet ontbreken. Echter hoeven deze stropdassen niet zo basis te zijn als je pak. Zo zijn er vele stropdassen die heel erg kleurrijk zijn of waar veel patroontjes op zitten. Zo breng je met deze leuke stropdassen nog een beetje kleur in je pak. Maar wanneer je niet zo kei bent in het strikken van stropdassen is daar een goede oplossing voor. Vlinderdassen. Vlinderdassen zijn strikjes die je rondom je nek kunt aanbrengen. Deze maak je gemakkelijk vast door een middel van een clip. Zo hoef je geen moeilijke knopen te leggen met je stropdassen, maar ben je binnen enkele seconden klaar. Echter zijn stropdassen wel heel erg netjes. Wanneer je stropdassen strikken kunt, ben je binnen.

Happy sokken

Wat brengt er meer vreugde aan je kleding? Het aantrekken van happy sokken natuurlijk. Bij elke gelegenheid kun je wel happy sokken aan. Het is een vrolijke accessoires voor bij je outfit. Je hoeft niet bang te zijn dat je altijd je happy sokken zal zien als je ze aan hebt, want ze kunnen ook niet zichtbaar in je schoenen. Toch heeft het aan hebben van happy sokken iets. Ondanks dat niet iedereen je sokken zal zien, is het toch leuker om vrolijke sokken aan te hebben als je je schoenen om een bepaalde reden uit moet doen. Het geeft een leuke twist aan je outfit.

Tik…tak…tik…tak..

Wanneer je naar een etentje gaat, vliegt vaak de tijd. Voor je het weet is het al twee uur later. Echter is het voor jezelf wel fijn om de tijd in de gaten te kunnen houden. Zo kun je namelijk voor jezelf zien hoe laat het is. Misschien heb je namelijk niet altijd de gelegenheid om ergens te kunnen zien hoe laat het is. Niet overal hangen tegenwoordig meer klokken. Zo kun je toch weten wanneer het klokje te laat heeft getikt met een horloge op zak. Naast dat het handig is, is een horloge ook een heel mooie accessoires. Zo maak je je outfit helemaal compleet.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter