Wanneer je als particulier of voor je bedrijf een alarmsysteem wil kopen zijn er tegenwoordig vele opties. Een alarmsysteem kan je een veiliger gevoel geven, thuis of op het werk. Het kan namelijk voorkomen dat dieven de winkel leegroven. Alarmsystemen kunnen ook brand en overstroming detecteren. Uiteraard wil je een systeem dat functioneel is, maar ook gebruiksvriendelijk. Een alarmsysteem kopen bied je vele voordelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een bewegingsdetector waarbij de bewegingen van de dief automatisch vastgelegd worden. Je hebt de keuze uit bekabelde alarmsystemen of draadloze alarmsystemen. Die laatstgenoemde kan een voordeel bieden omdat je dan niet door allerlei muren heen moet om de kabels aan te leggen. Ook kun je kiezen voor alarmsystemen die werken met een sms'je: je kunt het alarm middels sms activeren of deactiveren! Je kan ervoor kiezen dat wanneer het alarm afgaat je een melding op je telefoon ontvangt. Zo ben je snel ter plaatse als er een inbraak plaatsvindt.

Koolmonoxide- en rookdetectors

Er zijn dus vele opties waarvan je hierboven al een aantal hebt kunnen lezen. Maar er zijn nog meer opties die jou zeker zullen laten weten als er onraad is. Zo zijn er ook systemen die gekoppeld zijn aan koolmonoxide- en rookdetectors. Het is zelfs mogelijk om rolluiken, verwarmingen en de alarminstallatie onder te brengen in één systeem in huis. Ook wanneer je van huis gaat en beseft dat je de alarminstallatie niet hebt ingeschakeld zijn er apps beschikbaar voor op je telefoon waarmee je dit op afstand alsnog kunt inschakelen. De techniek staat voor niets! Er zijn ook diverse alarmsystemen met een extra laag energieverbruik. Een alarmsysteem kopen kost natuurlijk wel geld. Je bent al gauw zo'n 500 euro kwijt, maar het bied je veel voordelen. 

Koop een Jablotron alarmsysteem

Heb je weleens gedacht aan een Jablotron 100 alarmsysteem? Daarmee kun je je eigen systeem samenstellen, maar ook weer wijzigen en configureren. Een Jablotron alarmsysteem is veelal draadloos en heeft een tijdloos ontwerp. Rook- en temperatuurdetectoren zorgen voor brandbeveiliging. Met de glasbreukdetectoren kun je glazen deuren en ruiten beveiligen. Met de bewegingsdetectoren kun je de ruimte beveiligen. Ook is het een optie om gebruik te maken van wateroverloopdetectoren bij het Jablotron alarmsysteem. Dit kan handig bijvoorbeeld in de badkamer handig zijn. Kortom, het Jablotron alarmsysteem is geschikt voor multifunctioneel gebruik! Wil je vandaag nog een goede beveiliging in huis of op kantoor, zoals het Jablotron alarmsysteem? Oriënteer je dan alvast online wat de mogelijkheden voor jouw huis of kantoor zijn.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter