Een bedrijf beginnen in Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn veel lokale en regionale ondernemers actief. Omdat Zwijndrecht en omstreken in het verlengde van e Randstad liggen, is het voor ondernemers uit Amsterdam of andere grote steden binnen de Randstad zeer aantrekkelijk om te verhuizen naar Zwijndrecht. Het is namelijk mogelijk om hier voor dezelfde huur een stuk meer vierkante meters te bemachtigen in vergelijking met de grote steden in de Randstad. Hierdoor is het ondernemerslandschap in Zwijndrecht erg divers op het moment. Naast grotere bedrijven die hierheen verhuizen, zijn er ook veel start-ups. Zwijndrecht is een uitstekende plek om een bedrijf te beginnen, en in dit blog worden een aantal richtingen besproken waar je over na kunt denken als jij een bedrijf wilt beginnen in Zwijndrecht. 

 

Dataopslag

Als je een bedrijf in Zwijndrecht wilt oprichten, dan is het handig om na te gaan hoe je hiermee de Randstad goed kunt bevoorraden. Dit is immers waar de grote afnemers zitten, in hoge hoeveelheden. Een van de opties om te overwegen is het opslaan en beheren van data. Dit kan kleinschalig, als bijvoorbeeld een bedrijf met privé serverruimtes die je aanbiedt voor klanten, tot grootschaligere datacenters. De datamarkt is iets wat steeds groter wordt. De infrastructuur zal hier zit op korte termijn aan moeten aanpassen, en daarom is dit vaak een lucratieve business.

 

Een schoonmaakbedrijf

Een andere mogelijk in het kader dienstverlening voor de Randstad is het beginnen van een schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht. Zwijndrecht is een relatief centraal punt in Nederland. Hierdoor is het oprichten van een schoonmaakbedrijf gericht op de zakelijke markt zeker geen slecht idee als je het alleen al baseert op de locatie. Als schoonmaakbedrijf kun je vanuit hier eenvoudig de Randstad voorzien van schoonmaakdiensten, en ook is het mogelijk om in andere richtingen business te zoeken.

 

Overige zakelijke dienstverlening

Om nog even verder te gaan op de voorgaande 2 onderwerpen. Een zakelijke dienstverlener in Zwijndrecht is gezien de ideale locatie altijd een goed idee (tenzij je natuurlijk een businessmodel hanteert dat niet passend is). Gezien de centrale locatie van de stad, en de aanrijmogelijkheden tot de rest van de randstad is de locatie ideaal voor zakelijke dienstverleners. Een tip is wel: wees er snel bij, want naar verwachting zijn er meerdere mensen die zich dit realiseren. Zwijndrecht kan in potentie dan ook uitgroeien tot een echte business-hub. Ben jij van plan om een bedrijf op te richten in regio Zwijndrecht? Wees je dan bewust van de kansen en bedreigingen. Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad, en veel succes!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter